Pagina's

zaterdag 25 mei 2013

Vierkante wielen zijn ook wielen

Ik ben er niet trots op, maar heb een hekel aan de NS. Hoezo? Ze komen nooit op tijd en bij een beetje regen, wind, sneeuw of vorst is er geen trein te bekennen. Toch wordt er nog steeds gezegd dat het beter is om met de trein te reizen voor het milieu, maar dat vraag ik me af. Je krijgt door de algemene bekende  fratsen van de NS gewoon letterlijk spontane diarree op het perron. Hierdoor zijn er vaak grote deals van bedrijven vervallen, omdat je niet met een bevuild pak in een vergadering gaat zitten.

Economisch gezien is het dus helemaal niet goed om met de NS te reizen, omdat je er gewoon niet op kan vertrouwen. Daarom is het juist goed om met alternatief-individueel vervoer te komen. Denk bijvoorbeeld: sportvliegtuigjes, zeppelins en motoren die de file prima kunnen ontwijken. Dit zal ervoor zorgen dat er veel meer deals worden afgesloten, waardoor de economie weer zal gaan draaien. En kan de NS wel zeggen duurzaam te zijn, maar door de nieuwe groei zullen sterke duurzame ontwikkelingen mogelijk zijn!

Dus wij hebben Mrs. bij gebrek aan beter niet meer nodig, dus koop allemaal een wankel vliegtuig of iets dergelijks en vlieg rechtstreeks naar je doelen en idealen toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten