Pagina's

maandag 27 mei 2013

Groot Antidepressiva Gebruik onder Weerpresentatoren

Het is een mooie dag vandaag! de tranen springen in mijn ogen. Deels door mijn hooien-koorts, maar natuurlijk voor het overgrote deel door het weer. Heerlijk. Door al die negatieve berichtgeving van de weermannen en vrouwen kon je amper nog geloven dat de zon nog ooit zal gaan schijnen. Ik heb hier in Nederland altijd maar het gevoel dat je naar een rouwadvertentie zit te kijken die door middel van de nieuwste techniek door de weerman wordt betast. Met blozende wangetjes en grote onkundige zwaaibewegingen worden de regenwolken van week naar week getoond. Dit beeld kan je het beste beschrijven als depressiva in zijn puurste vorm.

Er wordt dus een enorm pessimistisch kader van het weer geschetst. Hierdoor genieten we nog veel meer van de mooie dagen. We kopen meteen zomerkleren, zonnebrillen, zonnebrand, slippers, zwembroeken, bikini's, parasols en gaan vaak al met al deze hoognodige spullen als uitsloverige pauwen op het terras zitten. Het allermooiste is dan ook dat het de volgende dag gewoon weer gaat regenen en de weervoorspellers weer verder gaan met hun pessimistische kunstjes. Als het dan weer mooi weer wordt, komen de tienen van Piet Paulusma op de beeldbuis en gaan we weer lekker kopen en kopen.

Weermensen zijn dan ook de uitvoerders van de kapitalistische macht!  Hier hebben ze last van en gaan aan als beesten aan de antidepressiva. Hier de top 4 grootgebruikers


4


File:Peter Timofeeff.png
Peter Timofeeff

3

File:Piet-Paulusma.jpg
Piet Paulusma

2

Marjon de Hond

1

File:Erwin Kroll.png
Erwin Kroll


Geen opmerkingen:

Een reactie posten